Valerijaus Meladzės koncertas

2009-03-13 15:51   Peržiūros : 195   Spausdinti


2009 m. kovo 14 d. 19 val. „Utenos" pramogų arenoje

2009 m. kovo 15 d. 19 val. Šiaulių arenoje

2009 m. kovo 16 d. 20 val. Kauno sporto halėje

2009 m. kovo 17 d. 20 val. klaipėdos žvejų rūmuose

Galantiškas, rafinuotas, užburiantis giliu žvilgsniu... Iš Gruzijos kilęs Valerijus Meladze yra tikras scenos džentelmenas, savo manieromis ir nepriekaištingu balsu sužavėjęs tiek muzikai neabejingas moteris, tiek griežčiausius kritikus. Savo kūrybinę karjerą pradėjęs prieš 14 metų, dabar Valerijus Meladze yra vienas populiariausių Rusijos estrados solistų ir iš didžiosios scenos neketina trauktis dar ilgai.

Lietuvoje su nauja programa „Vopreki"

Lietuvoje populiarus Rusijos estrados dainininkas atliks gerai žinomus savo hitus, o taip pat dainas iš neseniai išleisto studijinio albumo „Vopreki" (??????? - lt. „Vis dėlto..."). Valerijus Meladze pripažįsta, kad „Vopreki" šiek tiek skiriasi nuo ankstesnės jo kūrybos, tačiau būtent todėl naujasis albumas dainininkui yra labai brangus.

„Daina „Vopreki" ir kiti rinkinio kūriniai yra ypatingi, visiškai kitokie nei mano dainos, kurias girdėjote anksčiau. Kurdamas šį albumą nesidairiau atgal, įkvėpimo ieškojau savo sielos gelmėse. „Vopreki" gimė iš meilės, ji turi sparnus. Šį kūrinį ilgai brandinau, jis man labai brangus", -pasakojo Valerijus Meladze.

Lapkritį naujausias Valerijaus Meladzes dainų rinkinys buvo pristatytas „Olimpiniame" Maskvos stadione ir susilaukė milžiniško gerbėjų ir muzikos kritikų susidomėjimo. Albumą pristatanti daina „Vopreki" šiuo metu yra ypač populiari Rusijoje ir kitose rusiškai kalbančiose šalyse.

Liaupsės iš Alos Pugačiovos ir MTV

Valerijaus Meladze muzikinė karjera prasidėjo dar 1993 m. Tuomet laivų statybos inžinieriaus specialybę gavęs vyras atvyko į Maskvą ir kelias savo sukurtas dainas nusiuntė mieste įsikūrusioms įrašų studijoms. Mėgėjiškai įrašytus gruzino kūrybinius bandymus įvertino talentingas prodiuseris Jevgenijus Fridliandomas. Jis suprato, kad Valerijus Meladze turi tapti garsiu. Jau po kelių dienų niekam nežinomas atlikėjas žengė pirmuosius, tačiau plačius žingsnius didžiosios scenos link.

Per savo karjerą iš Gruzijos kilęs dainininkas koncertavo su ryškiausiomis Rusijos estrados žvaigždėmis, rengė solinius pasirodymus tūkstantinėms minioms didžiausiose Rytų Europos scenose. Liaupsių Valerijaus Meladzes atliekamoms romantiškoms melodijoms negailėjo pati Ala Pugačiova, o 2005-aisiais dainininko kūryba įvertinta specialiu Rusijos federacijos apdovanojimu už nuopelnus šalies kultūrai. Dainininko šlovė neblėsta jau antrą dešimtmetį - hitais tapusias jo dainas iki šiol niūniuoja tiek ištikimi gerbėjai, tiek Rusijos jaunimas. Valerijus Meladze ne kartą nominuotas populiaraus muzikinio televizijos kanalo „MTV Russian" apdovanojimams, kaip geriausias atlikėjas vyras.

Bilietus platina Bilietai.lt

Bilieto kaina: 68Lt, 91Lt, 113Lt, 136Lt, 159Lt, 181Lt

Daugiau renginių visoje Lietuvoje rasite čia


Visasverslas.lt pristato