Patalpinta: 2009-01-22 10:15      Komentarai: 0

Ar interneto reklaminėje kampanijoje paspaudimas visada paspaudimas?



Tokie laiškeliai yra pasiekę ne vieną, tačiau vis dar yra naiviai manančių, kad visi nupirkti paspaudimai yra realių vartotojų.

Štai tokį pasiūlymą gavau iš ryto. ( kalba netaisyta)

Demesio, zmones, kurie turi kantrybes ir nori tureti papildomas pajamas, neiseidami is namu, sis skelbimas kaip tik Jums.

Jums tereikes kompiuterio, interneto, keliu minuciu laisvo laiko ir, aisku, noro uzsidirbti.

Yra internete svetainiu, kur pinigai yra mokami uz tai, kad lankytojai perziuri ten patalpintas reklamas. Kompanijos gauna uzsakymus rodyti uzsakovu reklamas, jie jas duoda jums pasiziureti, jus perziurite reklama, paliekate ja ijungta apie 30 sekundziu ir viskas. Svetaine gauna 0.03$, o 0.01$ duoda jums. Siame darbe nereikia moketi uz registracija, nera jokiu investiciju.

Viskas, ka jus turite padaryti, tai:

1. Susikurti internetine banko saskaita, kuria galite susikurti nemokamai http://www.alertpay.com/?giLnMK8Wjbu9zyOhZfrS9w%3d%3d
is siu internetiniu banko saskaitu veliau uzdirbtus pinigus galesite pervesti i bet kurio kito Litetuvos banko saskaitas.

2. Uzsiregistruoti svetaineje,
http://bux.to/?r=buxtobuxto12345

Siulau neapsiriboti tik sia svetaine, uzsiregistruokite ir kitose tokio pat pobudzio svetainese, taip savo uzdarbi padidinsite kelis kartus. Spauskite sias nuorodas ir registruokites taip pat kaip pirmojoje (visos svetaines patikrintos ir tikrai ismoka pinigus):

http://bux3.com/?r=buxtobuxto12345
http://max-ptc.com/?r=buxtobuxto12345
http://earn3.com/?r=buxtobuxto12345
http://www.ptclickbux.com/register.php?r=buxtobuxto12345
http://chillbux.com/?r=buxtobuxto12345
http://www.buxp.info/?r=buxtobuxto12345
http://ara-bux.com/?r=buxtobuxto12345
http://cashnbux.com/?r=buxtobuxto12345
http://www.perfectbux.com/index.php?page=home&r=138602
http://wjob.eu/?refid=72145
http://www.neobux.com/?r=buxtobuxto1234

Uzsiregistrave ir prisijunge prie siu svetainiu, pradedame darbuotis. O tai labai paprasta. Viskas, ka jums reikia daryti, tai atsidariusio lango virsuje paspausti surf Ads (kitose svetainese surf Advertisement, view Advertisement), atsidariusiame naujame lange rasite 10-20 reklaminiu nuorodu. Jums tereikia is eiles atidaryti tas nuorodas, palaukti ~30s (laikrodukas kampe rodys, kiek laiko jums liko laukti) ir isjungti. Uz viena toki visiskai paprasta veiksma i jusu virtualia sakaita iplauks 0,01$, paspaudus 20 tokiu nuorodu jus jau turesite 0,2$. Ir tai tik pradzia.

Svetaineje taip pat rasite savo saskaitos balansa (kaireje), bei, atsidare my Account, rasite jusu referrals‘u (pakvietimu) nuoroda. Referrals‘ai yra nesudetingas budas padidinti savo uzdarbi. Jus gausite savo nuosava referral‘o nuoroda (pvz: http://bux.to/?r=buxtobuxto12345) , kuria galesite platinti ivairiose skelbimu svetainese, forumuose ar tiesiog nusiusti savo draugams ar pazystamiems. Nuo kiekvieno naujo surasto vartotojo jus gausite 0,01$ i savo saskaita, o jie nepraras nieko. Referal‘u skaicius neribotas. Susirinkite 100 referral‘u ir jus uzdirbsite po 10$ per diena. Ir tai tik is vienos svetaines. Uzsiregistravus keliose ir pakvietus ten pat uzsiregistruoti daugiau zmoniu, savo uzdarbi galite padidinti kelis kartus. Viskas ganetinai lengva ir paprasta.

Kantrybes neturintys geriau net nepradekit, perspektyvos nusimato tik kantriems ir atkakliems.

Sekmes darbuojantis!!!


Kategorijos: Kūrybinės, reklamos gamybos ir media agentūros, Tyrimai, Žiniasklaida, Interneto reklama, Žiniasklaidos planavimo ir pirkimo agentūros, Reklama ir žiniasklaida