Patalpinta: 2015-07-21 16:51      Komentarai: 0

Verslo sėkmė avansu

Pradėjus savo verslą, ar susidūrus su sunkumais jau esančiame versle, leisti pinigus konsultacijoms ir mokymams, kurie nežinia ar atneš naudos, atrodo nelogiška. Sutikite, siekti savo tikslų su mokytojo pagalba žymiai lengviau. Tačiau kur rasti programą, kurios organizatoriai prisiimtų atsakomybę už savo mokymus?
Suprasdami jūsų argumentus ir tobulėjimo poreikį, mes pristatome jums projektą „Verslo sėkmė avansu“. Tai naujas projektas, kurio pagrindinė mintis – perduoti jums žinias ir išmokyti jomis naudotis nuolat. Mūsų tikslas- padėti jums uždirbti, didinant jūsų pardavimus bei padedant išspręsti esamas jūsų verslo problemas. O atsiskaityti su mumis už mūsų darbą jūs galėsite tik pasiekę rezultatų.
Kaip viskas veikia:
• Jūs registruojatės asmeniniam susitikimui.
• Susitikimo metu mes identifikuojam jūsų situaciją ir nusistatom tikslus, kurių sieksime kartu.
• Nustatome periodinius susitikimus ir užduotis, kurias jūs atliksite.
• Jūs vykdote mūsų nustatytas užduotis ir pristatote jas kiekvieno susitikimo metu.
• Sakydami, kad projekto „Verslo sėkmė avansu“ metu, atsiskaityti galėsite tik pasiekę rezultatų, mes neturime jokių paslėptų sąlygų, ar gudrių triukų. Tiesiog mūsų konsultacijų metu jūs patys spręsite, ar verta, ir kiek verta mokėti mums už mūsų pagalbą jums.
Registruokitės jau šiandien.
VERSLO SĖKMĖ AVANSU

www.ebtm.lt
+370 614 25062
infoebtm@gmail.com
https://www.facebook.com/EBTM.lt


Kategorijos: Kursai, mokymai, seminarai, Verslo mokymo kursai, Vadovavimo įgūdžių tobulinimo kursai, mokymai, Verslo renginiai, laisvalaikis, Personalo kūrimas ir valdymas, Profesinis tobulėjimas, savimotyvacija, Verslo planų ir projektų rengimas, Vadovavimas, vadyba, marketingas, Verslo idėjos, verlslo pradžia ir kompanijos vystymas, Darbo ir kompanijos veiklos planavimas, Sėkmingi verslininkai, Darbo našumo didinimas ir kompanijos procesų tobulinimas, Reklamos ir marketingo autorių profiliai, Įranga ir medžiagos verslui