Reklama portale

2018-05-18 11:31   Peržiūros : 178   Spausdinti


IKS portalų grupės galimybės ir kaininkas

Portalų grupės skaičiai ir faktai:

  • 19 metų dirbanti patariamojo turinio ir kontekstinės reklamos portalų grupė, kiekvieną mėnesį sulaukianti apie 350 000 skirtingų lankytojų.
  • 8 metų turinio marketingo patirtis.
  • Kontekstinio targetingo sprendimai (retargetingas)
  • Iškėlimas į google paiešką su užsiduotomis raktinėmis frazėmis
Paslauga Kaina Aprašymas
Straipsnio parašymas 300 eur Apie 6000 ženklų, originalios nuotraukos pateikus objektą Vilniuje ar Vilniaus apylinkėse. Kituose miestuose +transporto išlaidos. Kaip taisyklė mūsų parašyti straipsniai greitai išsikelia google pirmame puslapyje.
Straipsnio parašymas ir talpinimas vedančiuosiuose 500 eur Savaitė vedančiuosiuose, siuntimas prenumeratoriams, mėnuo tituliniame, metai temoje
Kliento straipsnio talpinimas vedančiuosiuose 300 eur Tik tuo atveju jei straipsnis priimtinas redakcijai. Savaitė vedančiuosiuose, mėnuo tituliniame, siuntimas prenumeratoriams, metai temoje.
Kliento straipsnio talpinimas titulinio "pažintinių" straipsnių bloke 150 eur Apie mėnesį tituliniame, siuntimas prenumeratoriams, metai temoje.
Originalus produkto aprašymas 100 Apie 2000 ženklų, nuotraukos užsakius 5 produktų aprašymus.
Produkto įdėjimas į titulinį, "Portalas pristato" 50 Savaitė bloke, siuntimas prenumeratoriams, metai 1 temoje
produkto įdėjimas į "Spec pasiūlymas" 150 Savaitė bloke, siuntimas prenumeratoriams, metai 1 temoje
Premium baneris 750x100 ir 200x200 portalų viršuje 5 Už 1000 pamatymų
Įmonės pristatymo sukūrimas nuo 100 eur Apie 2000 ženklų, nuotraukos kliento
Įmonės išskyrimas temoje nuo  450 eur Įmonių rūšiavimas temoje pagal kontrakto dydį. Yra trys lygiai - oranžinis žemiausiai, bet garantuotai 1 puslapyje, raudonas aukščiau, robojimas iki 5 įmonių + 50 proc nuo oranžinių, pirmas ir vienintelis + 100 proc nuo oranžinių. Temų kaina gali skirtis priklausomai nuo populiarumo.
Įmonės išskyrimas kategorijose nuo 200 eur
Retargetingo kampanijos sukūrimas ir metinė priežiūra 150 eur Baneriai kliento, galime įdėti interaktyvius banerius iš teksto ir paveikslėlio
1000 pamatymų retargetinge nuo 1,5 eur


Portalų reklamos principai

Mūsų portaluose reklama yra moderni ir atitinka šiuolaikinį vakarietišką požiūrį. Ji pasiekia tik tuos žmones, kurie turi poreikį reklamuojamai prekei ar paslaugai. Tikslines grupes pagal poreikį išskiria ir tiksliausiai pasiekia ir turinio marketingo, ir kontekstinės reklamos formatai.  
Turinio marketingas  naudojamas pasiekti ir daryti įtaką pirkėjams, pradedantiems prekės paiešką. Mūsų portaluose tai yra informacija ir išsamūs straipsniai, kuriuose mes išdėstome su technologijomis, gaminiais bei prekėmis susijusią naudą, gaunamus rezultatus, problemų sprendimo būdus ir dažniausiai tekstą iliustruojame konkrečios įmonės produkcija. Tai yra puikus būdas pasiekti reklamos nemėgstantį vartotoją nekuriant tai, ko jis nemėgsta - reklamos, o suteikiant jam naudingą informaciją.

Kadangi turime stiprias ir Google gerbiamas platformas, šie straipsniai atsiranda pirmosiose Google paieškos pozicijose. Taip straipsnio užsakovas ir mūsų klientas gauna tiek portalo auditoriją, tiek patenka į Google.

Tūkstančių straipsnių pritraukti portalų lankytojai pasiskirsto skirtingose srityse - kategorijose arba temose. Juos vienija konkrečios srities prekės ir paslaugos poreikis. Kontekstinė reklama - tai įmonių ar jų prekių reklaminės nuorodos šalia straipsnių konkrečioje srityje. Skaitant straipsnį apie durų montavimą, greta bus matoma tik durų ir durų montuotojų reklama. Taip išvengiama lėšų švaistymo reklamą brukant žmonėms, neturintiems poreikio Jūsų prekei.

Tiek turinio marketingas, tiek kontekstinė reklama pastarųjų metų tyrimuose yra aukščiausiose pozicijose pagal įtaką vartotojų pasirinkimui, o reklamos užsakovams - pagal investuojamų lėšų atsipirkimą.


Visasverslas.lt pristato