Privatumas

2018-05-18 11:32   Peržiūros : 53   Spausdinti


Bendra informacija

VŠĮ Žinių tinklas šiomis privatumo taisyklėmis nustato asmens duomenų tvarkymo sąlygas, naudojantis VISASVERSLAS.LTt interneto svetaine, bet kokiu įrenginiu.

Duomenų valdytojo rekvizitai: VŠĮ Žinių tinklas Buveinės adresas: S.Konarskio 49-702, tel. 8-5-2333102, el pastas info@iks.lt


Kokią informaciją apie jus renkame ir kam naudojame?

Neregistruoti vartotojai

Mes nefiksuojame ir nerenkame jokių asmeninių neregistruotų VISASVERSLAS.LT interneto svetainės lankytojų duomenų, išskyrus IP adresą. IP adresas fiksuojamas saugant lankomumo statistiką ir naudojamas tik apibendrintai statistinei informacijai.

Serveris į neregistruoto vartotojo kompiuterį įrašo sesijos slapuką, kurį interneto naršyklė pašalina pasibaigus sesijai. Jis naudojamas įsiminti vartotojo pasirinkimus sesijos metu.

Registruoti vartotojai

Registracijos metu Jūs mums pateikiate šią asmeninę informaciją:

· vardą, 
· pavardę (jei norite, pateikti nėra būtina),
· elektroninio pašto adresą.

Šią asmeninę informaciją naudojame tokiais tikslais:

1. Elektroniniu paštu siunčiamas prisijungimo patvirtinimas.

Kokius Jūsų duomenis fiksuojame?

Naujienlaiškio prenumeratoriai

Užsiprenumeruodami naujienlaiškį jūs mums pateikiate šią asmeninę informaciją

  • vardą,
  • pavardę (jei norite, pateikti nėra būtina),
  • elektroninio pašto adresą.

Naujienlaiškio taisyklės

VISASVERSLAS.LT  naujienlaiškis skirtas informuoti skaitytojus apie jų pačių pagal savo poreikius individualiai pasirinktose portalo rubrikose skelbiamas tos srities naujoves, aktualijas bei kitą informaciją

Kiekvienas VISASVERSLAS.LT naujienlaiškio prenumeratorius turi teisę bet kada pakeisti prenumeratą arba nuo prenumeratos visiškai atsisakyti. Taip pat Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis. Prenumeratoriui atsisakius nuo VISASVERSLAS.LT naujienlaiškio prenumeratos, VISASVERSLAS.LT netenka teisės tvarkyti Jūsų asmens duomenis, kuriuos pateikėte užsakydamas VISASVERSLAS.LT naujienlaiškį. 

Kam atskleidžiame jūsų informaciją?

VŠĮ Žinių tinklas įsipareigoja neperduoti tretiesiems asmenims duomenų, kuriuos prenumeratorius pateikė užsakydamas VISASVERSLAS.LT  arba lankytojas,  registruodamasis portale  VISASVERSLAS.LT, išskyrus teisėsaugos institucijoms ir tik pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką.


Jūsų teisės

· Jūs galite susipažinti su savo duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi.
· Jūs galite paprašyti pataisyti ar pakeisti savo duomenis.
· Jūs galite paprašyti pašalinti savo duomenis nedelsiant..

Bet kokį prašymą ar nurodymą, susijusį su asmens duomenų tvarkymu, Duomenų subjektas turi teisę pateikti Duomenų valdytojui raštu vienu iš šių būdų: įteikiant tiesiogiai ar paštu adresu S.Konarskio 49-702, Vilnius; el. paštu: info@iks.lt.

Slapukai

Interneto svetainėje naudojami slapukai įsiminti vartotojo pasirinkimus, piwik statistikos rinkimui bei 3-iųjų šalių t.y. google analytics slapukai statistikai ir reklamai.

 

Plačiau apie tai kaip naudojami Google slapukai galite perskaityti  „Kaip „Google" naudoja duomenis, kai lankotės partnerių svetainėse ar naudojate programas"


Visasverslas.lt pristato