Maisto prekių užsakymas internete ir pristatymas per valandą

2019-07-17 17:11   Peržiūros : 755   Spausdinti


 

Lietuvos startuolis „Lastmile“ sukūrė platformą per kurią miesto gyventojai ir įmonės gali paprastai užsisakyti prekes ir gauti jų pristatymą per valandą ar kitu pasirinktu patogiu laiku.

Maisto prekių užsakymas internete ir pristatymas per valandą

„LastMile“ miestuose veikiančioms prekybos vietoms suteikia galimybę turėti visą e-komercijai reikalingą platformą, su vienos valandos prekių pristatymo paslauga iki pirkėjo durų. Tuo tarpu miestiečiams ši platforma leidžia rutininį kasdienį apsipirkimą ir stovėjimą eilėse iškeisti į patogų, greitą apsipirkimą mobiliajame telefone ir savo mėgstamas prekes pasirinkti iš prekybos vietų, kuriose jie įpratę pirkti. Prekių pristatymo greitį užtikrina pasaulyje vis didesnį pagreitį įgaunantis dalinimosi ekonomikos principas, kuris tuo pačiu suteikia galimybę miesto gyventojams laisvu laiku užsidirbti papildomai.


„Šiai dienai miesto gyventojus nuo kasdienio maisto produktų pirkimo internete stabdo nepatogus prekių pristatymo laikas. Dabar paslaugą teikiantys operatoriai nesuteikia galimybės prekes gauti per valandą ar greičiau, todėl pirkėjas, norintis prekes įsigyti greitai yra priverstas pats kasdien lankytis parduotuvėse. Mūsų sukurta platforma apjungia parduotuves, norinčias prekiauti internetu, neinvestuojant į tokiai prekybai reikalingų platformų kūrimą, ir suteikia joms galimybę savo klientams prekes pristatyti per valandą arba pasirinktu kitu klientui patogiu laiku. Svarbiausia tai, kad paslaugą suteikia platformoje užsiregistravę, atranką praėję ir reikiamus mokymus atlikę patys miesto gyventojai, naudodami savo turimą transporto priemonę (automobilį, dviratį, motociklą ar kt.). Tik šio modelio dėka atsiranda galimybė prekes pristatyti per valandą, tausoti gamtą ir nedidinti transporto kiekio miestuose“, – teigia „LastMile“ marketingo vadovas Arvydas Ivoškus.

Maisto produktų ir kasdienių prekių pristatymo iš parduotuvių platforma „LastMile“ yra pritraukusi „Contrarian Ventures“ rizikos kapitalo fondo investiciją ir planuoją plėtrą Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Rygoje.


 


Visasverslas.lt pristato