Kovo aksesuarų ,,shopingas"

2009-03-13 15:03   Peržiūros : 3   Spausdinti


Pasidairius po mūsų parduotuves - liūdna kaip visada - nieko originalaus ir už prekės vertą kainą.


Apgailestaujant nieko nepasieksi, tad tenka suktis iš padėties. Susidarau (atsižvelgdama į pasaulio mados guru)sąrašiuką, kurį pavadinu "must have" ir leidžiuosi per parduotuves, išparduotuves, mamos, tetų ir šiap visokiausių draugių spintas, ne paskutinėje vietoje ebay, ir socialiniai tinklai, kuriuose galima keistis padėvėtais drabužiais.

Tokie natūriniai mainai pas mus dar nepopuliarūs, tačiau mano geros draugos eco vergės Jungtinėse Valstijose šią sistemą propaguoja su didžiuliu malonumu.
Kodėl gi ne - jei iš pasaulio perimame ekonomines krizes, perimkime ir jų taupymo programas.

Nenuklystant nuo temos, štai ką aš ketinu rasti kovo mėnesiui (na, tai tiks visam pavasariui).

1. Didžiuliai, išsiskiriantys, tiesiog šokiruojantys auskarai. Tikriausiai jau kažkur girdėjote ar skaitėte, kad didžiulės ringės, afrikietiškų motyvų auskarai karaliaus tiek pavasarį, tiek vasarą, tiek rudenį. Good I like it:)Tad slepiam savo mažus, kuklius auskariukus giliau.
P.s. gera draugužė patarė tokių originalių auskariukų paieškoti padėvėtų drabužių parduotuvėse, sako, kad tam tikruose skyreliuose tokių ringių apstu.

2. Didžiulės apyrankės ir kuo jų daugiau - tuo geriau.
Ir vėl tas pats principas kaip auskarams - neįprastos. Jeigu norite išsiskirti, nesirinkite jokių įprastų sidabrinių auksinių apyrankų, ypač plonų grandinėlių. Jas nebent originaliai galite apvyti aplink kitos medžiagos storą apyrankę. Neprašausite pro šalį, iškodamos apyrankės iš lygios odos ir sidabrinio metalo sagtimis.

3. Rankinė. Jų moteris gali turėti šimtus, tikrai ras kur panaudoti. Nors didžiuliai prieš tai madingi krepšiai, į kuriuos telpa pusę moters gyvenimo, nebus atgyvena, tačiau tiesiai į fashion dešimtuką pataikysite, įsigydamos nedidelę rankinę su rankenėle per pečius, ideliausias variantas - grandinėle. Tikrai žinau, kad mamos spintoje toks nedidelis juodas buvo...

4. Laikas pagalvoti ir apie akinius nuo saulės, nors jų neatsisakau visus metus. Šiam sezonui svarbiausia akinių mados tendencija - klasika. Balnokite nosytes tiek dideliais, tiek mažais akinukais. Svarbu, kad tiktų, o jei jau norite būti super madinga - dideli stačiakampiai ir Jackie O akinukai laukia Jūsų.

Nuotraukos iš Style.com/Elle/Swarovski

Geros Jums aksesuarų medžioklės!
Kitą kartą apžvelgsiu, kokių drabužėlių reikėtų pavasariui.

Būkit stilingos. Jūsų Mados_Ikona.

Daugiau straipsnių, susijusių su mada, skaitykite


Visasverslas.lt pristato